Fórum szabályzat
admin @ 2009-08-24 01:56:25
Mindenki, aki a .:ZBF:.team fórumának felhasználójaként regisztrálja magát, egyúttal elfogadja és tudomásul veszi a jelenleg meghatározott szabályokat és feltételeket, melyek az alábbiak:
- - A fórumot bárki olvashatja, de hozzászólni, csak regisztrált tagjaink tudnak.
- - Új témát (topikot) csak az üzemeltetők nyitnak. Minden olyan regisztrált tag kérhet topic nyitást, akinek legalább 50 hozzászólása van (az idõ közben törölt vagy "kimoderált" hozzászólások nem számítanak).
- - Igazi kommunikációra törekszünk, várjuk az építő jellegű kritikákat, kérdéseket.
Fontos tudnivalók:
A fórumunk szolgáltatásait a felhasználók saját felelősségükre veszik igénybe.
A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, - beleértve a belinkelt képeket/screenshotokat is - bármilyen igényt, követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat. Kivétel ez alól azok a fórumba belinkelt képek, melyek a szerző tulajdonát képezik a továbbiakban, ha a képek ellátottak a szerző jól azonosítható névjegyével (nick) vagy az eredeti kép forrásának megjelölésével.
Ne számíts rá, hogy minden kérdésedre azonnal választ kapsz. Ez nem "chat szoba". Légy türelmes, előbb-utóbb jár arra is valaki és segít neked!
Ez nem politikai fórum. Az ilyen tartalmú hozzászólások kerülendők, adott esetben moderálásra kerülnek.
A linkek beillesztésének módját a jövőben itt tesszük közzé.
feherendre@citromail.hu
Sinbandi @ 2012-04-14 08:03:22
Sziasztok A házigazda előzetes egyeztetése alapján mutatnék egypár fotót a http://indafoto.hu/Vasutam linken (Sinbandi fotoi)javarészt csehszlovák vasút rajongó vagyok de van magyar pályám is illetve a magyar mozdonyok vagonok az 1960-1975 ig festett szín világa tettszett a leg jobban. A képeken is ez tükröződik.
Re: feherendre@citromail.hu
ZemplenIC @ 2012-03-11 20:50:18
Jó estét Endre! Ha csak az az egy pálya ilyen rakoncátlan, lehet, hogy van rajta "hibás" modell (ez esetben mindegy hogy talaj text vagy modell). Vagy a videó beállításokkal lehet gond, amit szintén a pályán lévő modellek miatt nem szeret a géped. Vagy.... valakinek más ötlete? :) Üdv: Zemplén IC
feherendre@citromail.hu
Sinbandi @ 2012-03-09 23:08:43
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik a honlap. Ha valaki tuja a választ a problémámra kérem jelentkezzen. Trainz 2009-el játszom Egy évi munkám ment tönkre és nem tudom miért. A proléma: kilép a játék kernel dll-re hivatkozva kb 3/4 órán belül. A táj megváltozik a szerkesztőben (erröl csak képettudnék küldeni)nemtudom elmagyarázni a jelenséget de mintha atextura baja lenne. Dual core 2 alatt is akadozik 4 giga ram mellet. Ami a vicc csak ez az egy pálya. Köszi: Endre
Re: érdeklödnék
ZemplenIC @ 2012-01-20 19:06:07
Szia magdala! Nem tudok pontos infóval szolgálni, lehet, hogy a pálya II. fejezetével megjelenik, de nem garantált még. Üdv.
érdeklödnék
magdala @ 2012-01-15 18:05:09
sziasztok tudtok e abba segiteni miujság a 424 esel mikor lehet letölteni vagy megvásárolni?
Húúha!
hazicsilla @ 2009-09-22 08:29:40
Ez igen!!! Végre lett egy honlap, amin figyelemmel kísérhetjük a csapat munkáját, és ízelítőt is kapunk belőle! Örömmel jegyzem meg, az oldal is legalább olyan színvonalas, akárcsak a ZBF Team eddigi munkái! Gratulálok, és további sikereket kívánok! Üdv.: Csilla :)

feherendre@citromail.hu
Sinbandi @ 2012-04-14 08:12:52
Bocs kétszer ment. ZemplenIC! Köszönöm a jó tanácsot hasznos volt. de leginkább egy databázis reparállás segített csodákra képes. Sajnos a cseh lengyel oldalakról letöltööt modellek közül nem minden jelenik meg. Ez a legfőőbb érzékenysége a 2009nek azokat azonnal törlöm és reparállom az adatbázist. legalábbis a ti tanácsaitokat megfogadva erre jöttem rá.