Vissza

Társalgó

admin @ 2009-09-08 01:14:39

Általános társalgás

Ide várjuk majd a pályánkkal kapcsolatos általános észrevételeiteket.

cim pontositás!

Christian @ 2010-01-31 20:13:36

Kedves admin! Hol tudok cimet pontositani? 1hete igértétek,hogy utána néztetek és következö héten érkezik a csomag. Most mégsem? na most hogy van ez?

Re: Pálya

ZemplenIC @ 2010-01-31 18:27:36

Jó estét 92Dragos! Az alap TRS2006 build számának megfelelő legmagasabb SP-t tedd fel, ezt az Auran honlapján tudod azonosítani (melyik build számhoz melyik telepítés kell) és ott megtalálod, le is töltheted. üdv: Zemplén IC

Pálya

92Dragos @ 2010-01-31 18:13:05

Jó estét Admin! Megvásárolom akkor a pályát egy kérdésem lenne még a trs2006hoz mit kel telepítenem hogy működjön a pálya SP1-et?

ok

orosza @ 2010-01-31 16:43:15

Akkor nincs mese gyűjthetek egy új gépre:)

Re: ok

ZemplenIC @ 2010-01-31 15:44:44

Szia orosza! 1 Gb RAM a TS2009-ben is kevés, ha felveszed a látótávolságot a javasolt értékre, hogy teljesen élvezhesd a pálya látvány világát :) üdv: Zemplén IC ui: a TRS2004-en egy jó ismerősömnél (számítástechnikai boltja van) olyan gépen futtattuk a pályát, mely konfigurációja megfelel a TS2009 ajánlott, tehát nem a minimum elvárásoknak. Gyakorlatilag szaggatás mentesen, folyamatosan futott a pálya, egy ici-pici megtorpanás Szerencs és Sátoraljaújhelynél volt a töltések miatt, de annyira jelentéktelen, hogy ha nem ezt figyeltük volna külön, hanem "csak" élveztük volna a látványt (2200m látótávolság), észre sem vettük volna, de hogy zavarólag nem hatott, az biztos...

ZemplenIC @ 2010-01-31 15:35:39

Jó napot Leeni1! Ne keverjétek :) Olyan nincs, hogy leteszel egy ojjektet, és az 2-3 mp múlva eltűnik, csak azért, mert TS2009-ben használod. Viszont van olyan, ami így készült, hogy leteszed és utána eltűnik :) Ez a TRS2004-hez azért készült, hogy feleslegesen ne terhelje a gépeket. Nincs mindenkinek erőműve :) Viszont, amikor szükséges, akkor megjelenik az ojjekt :) Scriptes dolog. üdv: Zemplén IC

ok

orosza @ 2010-01-31 15:31:26

Ezt tetőzi, hogy a V43 asok sem működnek, talán az engine -el van gondja... 2004-ben működik minden de az meg olyan lassú, hogy élvezhetetlen(pedig lenne mit, mert iszonyat jóra sikeredett:)).2009-ben felveszek maxra mindent és 3-szor gyorsabb még úgyis:). Akkor a 09-es átállásig szaggathatok:)(1 giga ram:( Üdv!

ok

Leeni1 @ 2010-01-31 15:19:19

Helló! Nálam is előfordul ilyen a 2009-ben. Scenery objektekkel. Elhelyezem, 2-3 mp-ig látható, majd eltűnik.

admin @ 2010-01-30 16:37:20

Jó napot orosza! Ez nem jellemző :) kuid ütközés, esetleg duplikált kuid? Át kell nézned az ojjektjeidet, nincs-e ilyesmi gond. üdv.

ok

orosza @ 2010-01-30 13:02:12

Hali! Vki használja a pályát 09 alatt, mert nekem ott egy csomó mindent nem akar megjeleníteni:S?Másnak is ez van? Üdv.

Re: trs2006 & dvd

ZemplenIC @ 2010-01-30 11:15:13

Szép napot miafenelegyen! Köszönjük válaszod a többiek nevében is! És köszönjük a véleményed a pályáról is! :) üdv: Zemplén IC ui: hamarosan Te is láthatod a "szaktopikot".

trs2006 & dvd

miafenelegyen @ 2010-01-30 02:08:19

Üdv. Mindenkinek! Nekem ugyan nincs 2006-os verzióm, de mint ahogy a 2009 alá lehetett a Content Manager-el a "Fájl/Tartalom importálása" segítségével, gondolom 2006 alá is lehet. A "*\World\Dispatcher\Downloads" mappa tartalmát importáltam, viszonylag gyorsan ment a folyamat. Remélem a 2006 is valahogyan így kezeli az importálást, ill. van benne ilyen lehetőség. Igaz ugyan, hogy nem a fent nevezett verzió alá készült, de a pálya megjelenik. A tervező nézetben a "default" pályán végigmenve nem vettem észre megjelenítési hibát. Ebből következik a "re:dvd" :-)... Tehát megkaptam végre én is, dec. eleje óta... ;-) vártam. Viszont MEGÉRTE várni, szerintem nagyon jó lett, sőt!!! !!!KÖSZÖNÖM!!

Re: trs2006

ZemplenIC @ 2010-01-29 21:53:29

Jó estét eversmann! Alapvető különbség az az, hogy a cdp-k azok a játék "összecsomagolt" objektumainak a kiterjesztése. Ismered, a jelölése az a zöld kis izé, mint ikon. Amit te felsoroltál, az az ojjekteknek az "alkatrészei", pl: textura képek kiterjesztése a *.tga. Vagyis a kicsomagolt ojjekt könyvtárának a tartalmát soroltad fel. Ezeket a könyvtárakat kell betenned (committelned?) a trs2006-ba. De várjuk a trs2006-ban jártas urak, hölgyek megoldását :) üdv: Zemplén IC

trs2006

eversmann @ 2010-01-29 21:18:13

Danke, legalább már közelebb vagyok a megoldáshoz, bár még nem sikerült. Eddig csak .cpd állományokkal operáltam, de itt most valami más a kiterjesztés, .tga, meg minden más. Szóval akinek TRS2006 alatt sikerült működésre bírnia a pályát, az mesélje már el legyen olyan jó, hogy hogyan csinálta! :)

Re: dvd, Megvan és egyebek... :)

admin @ 2010-01-29 20:47:33

Jó estét mindenkinek! :) Akkor sorjában válaszolnék kérdéseitekre: @Christian: légyszíves nézz szét az e-mail-jeid között, mert már több esetben kértük, hogy a postai címed küld el részünkre, mert a megrendelésben hiányos. Amint megkaptuk, megy a posta :) @Charly: köszi! A 424-es most kerül sorra, de nem egymagában lesz kiadva, hanem lesz mellette egy kis meglepetés. Erről majd idejében értesültök :) @Joci: örülök, hogy hozzád is megérkezett, ill. úton van. Bomba? :)) A "19.sz.vonal vásárlói" topik a "szaktopik", csak azok láthatják, írhatnak, kérdezhetnek benne, akik megvásárolták a pályát. A postától kapott átvétel visszaigazolás után lesz aktív a felhasználó számára. Igen, ez a pályával kapcsolatos "segítség" topik. A pálya és kiegészítőik működésével kapcsolatban csak itt állunk rendelkezésetekre. @eversmann: a telepítőt lefuttatod úgy, hogy egy pl: asztalon létrehozott könyvtárba telepítse a pályát, utána a TRS2006-nál szokásos módon "becommitteled" vagy mifene :) a cuccost. Valami ilyesmi. De biztosan jár erre felé tőlem ebben a kérdésben jártasabb felhasználó is :)

trs2006

eversmann @ 2010-01-29 20:22:57

Üdv! a postás hozzám is becsöngetett ma, TRS2004-ben minden működik rendesen. Hallottam, hogy TRS2006-ban nem működik minden úgy ahogy kell. Azt kérdezném, hogy aki 2006-ban használja, az hogy telepítette bele, mert nekem valahogy nem akar sikerülni. Előre is köszönöm!

Megvan!

Joci @ 2010-01-29 19:56:04

Sziasztok! Végre megérkezett nagymamámhoz Pestre a csomag, már utazik Olaszország felé :) 5900 Ft-ot kért a postás bácsi. Tudjátok, mi történt az átvételnél? A postás azt mondta, hogy valami érdekes feladótól jött csomag, vigyázzon, nehogy valami bomba, vagy olyasmi legyen benne! A nagymamámnak beugrott, hogy hátha az unokája által annyira várt csomagról van szó, a végén elfogadta, még jó!! Mi ez a vásárlós topik egyébként? Segítség nekünk? Köszönök szépen mindent, amit azért tesztek, hogy megérkezzen a várva várt pálya! Most egy kicsit pihenjetek meg, de aztán még sok szép dolgot várunk Tőletek :D! Joci

DVD és 424

Charly @ 2010-01-29 17:55:40

Szia Isván:) Ma megrendeltem a kiegészítőt ill érdeklődnék a 424-es skript hogy halad?:) Üdvözlettel Borbély Károly Charly

DVD

Christian @ 2010-01-29 14:22:04

K_István! Köszi az infokat! Akkor sajnos ezen a héten már nem érkezik meg a csomag. De elég szomorú.nem tudom mikor lett postára adva,de igy honap végén szükösen állva,föleg,hogy automat is összetörték sajnos,bármikor elöfordulhat,hogy hozzá kell nyulnom a pénzhez,az meg jot nem jelent.:S De bizok benne,hogy hétfön megérkezik,és nem kell rakosgatnom a pénzt. Postásunk sajna ma már elment nem jön többet.:S

dvd

K_Istvan @ 2010-01-29 14:03:03

Nekem a postás hozta házhoz,neki fizettem. Ha nem tudod - akár meghatalmazott,vagy közvetlen hozzátartozó útján - átvenni,akkor értesítőt hagy,hogy melyik postahivatalban,mikortól lehet átvenni a küldeményt. Hozzám két nap alatt ideért(Bp melletti nagyvárosról van szó),de ez a királyi postánál semmit sem jelent,mióta megszűntek a postavonatok...

Vissza